engleza romana germana franceza

       


Cercetare - Dezvoltare


Activitatea de cercetare - dezvoltare reprezintă o componentă fundamentală a activităților din S.C. ELECTROSTATIC S.R.L. Rezultatele cercetării s-au concretizat în crearea unor Tehnologii inovative privind îmbunătățirea stratului anticoroziv și mărirea aderenței metal-vopsea la structurile din aluminiu vopsite în câmp electrostatic.

Cu acest proiect de cercetare, S.C. ELECTROSTATIC S.R.L. a participat la cea de-a VIII-a ediție a Salonului Internațional al Cercetării, Inovării și Invenției PRO INVENT, Cluj-Napoca 16-19 martie 2010, unde a obținutDIPLOMA MEDALIA DE AUR. Conceperea și dezvoltarea unor tehnologii avansate în domeniu, cu aplicabilitate directă în procesul de producție au făcut ca firma S.C. ELECTROSTATIC S.R.L sa fie menționată în DICȚIONARUL INVENTATORILOR CONTEMPORANI volumul al II-lea.

S.C. ELECTROSTATIC S.R.L. investeste procente importante din cifra de afaceri pentru activitatile de cercetare si dezvoltare, astfel incat in mod constant sa ne imbunatatim produsele existente si mai mult decat atat sa obtinem retete pentru noi produse


Str. Zizinului nr.121
Brasov Jud. Brasov
Tel: 0268.334.310
Fax: 0268.334.311
e-mail: office@electrostatic.roCertificari

certificat de excelenta certificat de excelenta certificat de excelenta
certificat de excelenta certificat de excelenta

www.electrostatic.ro