engleza romana germana franceza

       


Confecții metalice și structuri metalice


Compania noastra a acumulat multa experienta in proiectarea si productia de confectii metalice si structuri metalice. Astfel, producem o gama foarte larga de produse metalice, adaptate la dorintele clientilor, dupa caz, majoritatea diferind de la un proiect la altul.

Proiectele noastre, de la concept pana la design sunt realizate de o echipa de ingineri si tehnicieni cu o pregatire exceptionala si o vasta experienta in domeniu, pentru a realiza produsele si confectiile metalice dupa dorinta clientilor nostri.

Materia prima este foarte diversificata si de cea mai buna calitate. Se poate lucra cu aluminiu, fier, inox etc. Lucrarile se pot realiza dupa planurile clientului sau la cerere putem realiza si proiectarea.

Beneficiind de facilitățile de producție existente (hală de producție confecții metalice, dotată la standarde europene: strung, mașini de găurit și filetat, freză, apcant, ghilotină hidraulică pentru tăiat tabla, calandru pentru verolat țeava, aparate de sudură, flexuri, polizoare) executăm o serie foarte largă de confecții metalice, la comandă, după proiecte proprii sau ale beneficiarilor.

Pentru toate produsele noastre există posibilitatea vopsirii electrostatice într-o paletă coloristică foarte variată, având la dispoziție o linie de vopsire în câmp electrostatic ultraperformantă, complet automatizată. Eficienta maxima a confectiilor cat si a constructiilor bazate pe structuri metalice permite economia maxima de material si forta de munca usurand munca cat si eficientizarea timpului necesar asamblarii constructiilor metalice.

Datorita avantajelor pe care le prezinta, elementele metalice se pot utiliza la realizarea celor mai variate structuri metalice.


Str. Zizinului nr.121
Brasov Jud. Brasov
Tel: 0268.334.310
Fax: 0268.334.311
e-mail: office@electrostatic.roCertificari

certificat de excelenta certificat de excelenta certificat de excelenta
certificat de excelenta certificat de excelenta

www.electrostatic.ro