engleza romana germana franceza

       


Tamplarie de aluminiu


Orientarea catre design, nevoia de sisteme de tamplarie complexe, durabile si cu posibilitati arhitecturale variate au impus aluminiul ca solutie ideala.

Tot mai multi clienti isi definesc identitatea prin intermediul cladirilor cu vitraje ample, fatade tip perete-cortina, sere si cupole de sticla, situatie in care aluminiul este absolut necesar, aceasta solutie fiind compatibila si cu locuintele individuale, prin intermediul profilelor de aluminiu cu bariera termica, ce asigura o izolare foarte buna si rezistenta mare la actiunea factorilor de mediu timp de pana la 50 ani. Fata de sistemele concurente, tamplaria de aluminiu garanteaza cea mai usoara intretinere, culoarea ramanand neschimbata in timp ( vopsire in camp electrostatic), au rezistenta specifica metalelor, nefiind necesara armarea suplimentara, rezistenta obtinuta in conditiile unei greutati reduse, avand un efect minim asupra rezistentei cladirilor.

Tamplaria din aluminiu asigura cea mai buna rezistenta la actiunea factorilor de mediu timp de pana la 50 de ani, garantati de producator,conferind confort si liniste prin izolare fonica optima, pana la 38 dB in functie de dimensiunea puntii termice. De asemenea,prezinta avantaje ecologice: menajati resursele naturale si contribuiti la reducerea poluarii mediului inconjurator, rezistenta la intemperii garantate de retete speciale chimice,chiar si in cazul unor conditii climatice extreme.

Datorita greutatii reduse a sistemelor ,profilele de aluminiu de tamplarie, influenteaza direct durata de viata a mecanismelor de inchidere; profilele de aluminiu sunt folosite la toate tipurile de tamplarie (usi si ferestre), in combinatie cu geam de la 4 mm pana la 36 mm grosime, normal sau termopan si izolare cu garnituri EPDM.

Datorită experienței de-a lungul anilor acumulate de-a lungul anilor, am dezvoltat și activitatea de placări arhitecturale cu materiale compozite tip bond.

Calitatea materialelor, dotarea tehnică, experiența și profesionalismul specialiștilor garantează un grad ridicat de calitate, confort și siguranță în exploatare a lucrărilor executate. Sistemele de profile au fost realizate astfel incat sa indeplineasca cerintele prevazute de standardele si normativele care se refera la izolare termica, etanseitate la apa, etanseitate la aer, rezistenta la incarcarea datorata vantului, izolarea fonica cat si realizarea diverselor aplicatii arhitecturale.

Montajul: Se executa cu personal profesionist si cu materiale de cea mai buna calitate: banda butilica precomprimata, silicon, spuma . poliuretanica, ancore din otel, suruburi autofiletante, bolturi din otel si accesorii de fixare, pentru a asigura cele mai exigente cerinte ale beneficiarului.

Pentru satisfacerea clientilor si arhitectilor, oferim o gama larga de produse din sisteme ce inglobeaza materiale de calitate superioara si tehnologie de ultima generatie:
              - Tamplarie clasica din aluminiu (usi si ferestre) :
              - Pereti cortina structurali
              - Luminatoare
              - Usi glisante automate
              - Windfang-uri de acces
Str. Zizinului nr.121
Brasov Jud. Brasov
Tel: 0268.334.310
Fax: 0268.334.311
e-mail: office@electrostatic.roCertificari

certificat de excelenta certificat de excelenta certificat de excelenta
certificat de excelenta certificat de excelenta

www.electrostatic.ro